Proteïnedieet, eiwit dieet, afslankdieet, eiwitrijke voeding | L-fit Genk, Limburg

Een doeltreffend proteïnedieet met lekkere recepten én persoonlijke begeleiding

Bij L-fit helpen we je om zo goed mogelijke resultaten te bekomen via Power Slim. Het is mogelijk om enkel de producten en recepten van Power Slim bij ons te kopen, zonder dat je verplicht bent dit in combinatie met sporten te doen. Power Slim is een afslankprogramma ontwikkeld door diëtisten. We geven je als Power Slim voedingscoach graag persoonlijke begeleiding indien gewenst, en bieden een uitgebreid assortiment aan producten om gezond en lekker af te vallen.

Het afslankprogramma heeft 3 fasen waarbij je 6 keer per dag eet. Power Slim betekent dus niet minder eten, maar anders eten. In deze 3 fasen bereik je je streefgewicht en leer je van L-fit als voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op je gewenst gewicht te blijven.

Power Slim heeft een koolhydraatarme en eiwitrijke samenstelling. 

Je lichaam gaat daardoor vet verbranden en de spiermassa beschermen. Ideaal dus om in combinatie met sporten je droomfiguur te bereiken! 

Het grote voordeel is dat je een zeer ruime keuze hebt uit meer dan 120 verschillende producten, gaande van muesli, yoghurt, broodjes en repen tot pasta, smoothies, desserts en zelfs ijs. Een afslankdieet kan dus ook nog  steeds lekker eten zijn!

Power Slim streeft bovendien naar producten met natuurlijke ingrediënten, wat je gezondheid ten goede komt.

PowerSlim PowerSlim Start Pakket - Enjoy Life
Eiwitrijke voeding

De PREMIUM Power Slim producten bevatten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Er worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra kalium voor een goede bloeddruk en een goed energieniveau in de spieren. Ten slotte is er ook chroom in opgenomen, dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Meer informatie nodig?  Contacteer ons via telefoon of mail ons!